RENSKIB

//

Peugeot 508

Som ejer af firmaet Renskib er Martin Walter Massenberg en travl mand.

Renskib er specialister i kosmetisk pleje og vedligeholdelse af både og skibe. Renskib som blev etableret i 1995 er specialister i rengøring og polering af både – ikke kun i Danmark men hele Europa. I Renskib går de kun efter den højeste kvalitet og lever op til de strengeste miljøkrav.

Martin kører ud til kunderne i Danmark, Tyskland, Holland osv. Det bliver til rigtig mange kilometer hver dag i hans Peugeot 508 HDI og er afhængig af både komfort og sikkerhed på de lange ture. Samlet kører Martin 120.000 km om året som fordeles på hans Peugeot Expert, Peugeot RCZ og den nyeste Peugeot 508.

Inden Martin besluttede sig for en ny Peugeot 508 har han undersøgt markedet grundigt. Han har sat sig ind i mange detaljerer og er som menneske meget omhyggelig men også kritisk. Hans mange km på vejene har givet ham stor erfaring fra andre mærker og har derfor inden han købte sin første Peugeot gjort sig en del overvejelser. Alligevel formår den nye Peugeot 508 at overraske ham gevaldigt.  Det er små finesser og div. indstillinger som gør at bilen har overrasket ham yderligere efter han fik den – men i særdeleshed de fantastiske køreegenskaber.

Martin fortæller at bilens vejgreb er eminent. Der er god kontakt til vejen og trods stærk sidevind så mærkes det ikke. Det er som om der er en styrke i undervognen han ikke har oplevet tidligere. En følelse der gør det trygt at læne sig tilbage når turen går ned ad de tyske motorveje.

Designet og interiøret er af meget høj kvalitet og lever fuldt op til selv de mærker han anser som de bedste.  God kvalitet og luksus til en virkelig fornuftig pris.

Samtidig vægter Martin at handle og servicere sin bil et sted som matcher hans egne værdier. Der skal være styr på selv de mindste detaljer og omhyggelighed er vigtigt. Møder man en udfordring er det altid noget der skal løses. Derfor er Martin også fast kunde på værkstedet i Slagelse – selv om det nogle gange er en omvej. Her møder han et professionelt team med godt humør der altid gør sig umage og er klar til at løse opgaven på hans mange Peugeot’er.

10. marts 2020

Nyheder

//
VI HAR ÅBENT

VI HAR ÅBENT

//

i Slagelse og Ringsted

Det skal være trygt og sikkert at komme på værkstedet og i salgsafdelingen hos Peugeot Slagelse og Peugeot Ringsted. Vi tager vores ansvar og situationen omkring COVID-19 meget alvorligt og har derfor sat en del nye tiltag i gang for at du fortsat kan få serviceret din bil eller købe en helt ny bil ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
RENSKIB
Ny 2008
Ny Peugeot 208
Kan vi hjælpe?