MenuMenu

Fransk racerkører gæster TCR

//

Peugeot Sport henter fransk racerkører til TCR løb på Jyllands Ringen

Peugeot Sport er klar med franske forstærkninger når TCR Denmark gæster Jyllands Ringen 5. og 6. september.

Julien Briché gæstede dansk asfalt i 2006 i DTC for Peugeot - og nu vender Briché tilbage for selvsamme mærke i TCR Denmark. Siden har den 39-årige franskmand kørt touringcars for Peugeot, og han tog bl.a. EM-sølvet i TCR Europe Touring Car Series i 2019.

Julien Briché har været en vigtig brik i udviklingen af Peugeots 308 GTI TCR - og det er netop den bil han nu kommer til Danmark for at hjælpe Peugeots satsning i TCR Denmark med.

Peugeot Sports Brian Madsen glæder sig over, at det er lykkedes, at hente den stærke franskmand til Danmark.
Det er rigtig stort at få en kapacitet som Julien med ind over vores projekt, og selvom han måske ikke er det mest kendte navn på vores breddegrader, så er han en kører, der i høj grad har været toneangivende i TCR, og som var med til at udvikle bilen.
Det primære formål med Juliens deltagelse er, at hjælpe med udviklingen af 308 TCR til de danske baner - hvor udfordringerne ligger i de mange sving og korte langsider.
At vi kan få så stort et navn hertil med opbakning fra Peugeot Sport nede i Frankrig er fantastisk for os.

TCR Denmark vender tilbage den 5-6. september på FDM Jyllandsringen.

3. august 2020

Nyheder

//
VI HAR ÅBENT

VI HAR ÅBENT

//

PÅ VÆRKSTEDET OG I SALG PER TELEFON

Vi ønsker alle vores kunder et godt nytår.  Vi holder fortsat åbent på værkstedet og salgsafdelingen kan træffes per telefon i de normale åbningstider.  I kan derfor trygt ringe til os og få en snak om køb af bil.  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Glædelig jul og godt nytår
Tryg færden
Åbent hus
Kan vi hjælpe?