MenuMenu

OPEL Kalundborg

//

Vi er ny OPEL forhandler i Kalundborg

Det er med stor glæde, at vi kan meddele jer, at Brian Madsen pr. 1. August har overtaget forhandlingen af OPEL i Kalundborg fra P.M. Olsen.

Adressen til OPEL Kalundborg vil fortsat være Elmegade 34, ligesom personalet vil være de samme som du kender. Salgschef Lars Tychsen og værkfører Michael Larsen vil stå for den daglige ledelse hos OPEL Kalundborg.

Brian Madsen driver allerede OPEL i Ringsted, samt Peugeot i Slagelse og Ringsted. 

Med etableringen af Opel-forhandlingen i Kalundborg får vi skabt en god trekant - Slagelse, Ringsted samt Kalundborg - og den vil helt sikket skabe en god synergieffekt.

70 medarbejdere er der sammenlagt på de tre lokaltioner, hvorfra Brian Madsen sælger og servicerer OPEL og Peugeot, så organisatorisk er alt på plads til at rumme udvidelsen med en afdeling i Kalundborg.

Som kunde hos Brian Madsen Slagelse // Ringsted // Kalundborg skal du forvente en flot biludstilling med aktuelle modeller. Du skal forvente engageret, begejstret og fagligt dygtige medarbejdere, der har tid til dig. I det hele taget skal du forvente lidt mere, end du er vant til.

18. august 2020

Nyheder

//
VI HAR ÅBENT

VI HAR ÅBENT

//

PÅ VÆRKSTEDET OG I SALG PER TELEFON

Vi ønsker alle vores kunder et godt nytår.  Vi holder fortsat åbent på værkstedet og salgsafdelingen kan træffes per telefon i de normale åbningstider.  I kan derfor trygt ringe til os og få en snak om køb af bil.  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Glædelig jul og godt nytår
Tryg færden
Åbent hus
Kan vi hjælpe?