MenuMenu

OPEL Kalundborg

//

Vi er ny OPEL forhandler i Kalundborg

Det er med stor glæde, at vi kan meddele jer, at Brian Madsen pr. 1. August har overtaget forhandlingen af OPEL i Kalundborg fra P.M. Olsen.

Adressen til OPEL Kalundborg vil fortsat være Elmegade 34, ligesom personalet vil være de samme som du kender. Salgschef Lars Tychsen og værkfører Michael Larsen vil stå for den daglige ledelse hos OPEL Kalundborg.

Brian Madsen driver allerede OPEL i Ringsted, samt Peugeot i Slagelse og Ringsted. 

Med etableringen af Opel-forhandlingen i Kalundborg får vi skabt en god trekant - Slagelse, Ringsted samt Kalundborg - og den vil helt sikket skabe en god synergieffekt.

70 medarbejdere er der sammenlagt på de tre lokaltioner, hvorfra Brian Madsen sælger og servicerer OPEL og Peugeot, så organisatorisk er alt på plads til at rumme udvidelsen med en afdeling i Kalundborg.

Som kunde hos Brian Madsen Slagelse // Ringsted // Kalundborg skal du forvente en flot biludstilling med aktuelle modeller. Du skal forvente engageret, begejstret og fagligt dygtige medarbejdere, der har tid til dig. I det hele taget skal du forvente lidt mere, end du er vant til.

18. august 2020

Nyheder

//
Åbent Hus

Åbent Hus

//

ÅBENT HUS & 210 ÅRS JUBILÆUM

Familievirksomheden Peugeot blev etableret i 1810 og har siden da udviklet sig til en af verdens førende producenter af eksklusive og avancerede biler. Hos Brian Madsen, markerer vi bl.a. jubilæet med en række topudstyrede Edition:210-modeller i butikken ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Mød elbilerne Peugeot e-208 og e-2008
OPEL Kalundborg
Peugeot Sport henter fransk forstærkning
Kan vi hjælpe?