MenuMenu

Hvilken uddannelse skal de unge vælge?

//

VI VIL INSPIRERE DE UNGE MENNESKER

Tidligere denne uge var Kasper, Frederick og Jonatan forbi ZBC Slagelse hvor de sammen med College360 skulle fortælle om karrosseriteknikeruddannelsen og hvilke muligheder der er hos os under- og efter endt uddannelse.

I går kunne vi byde 12 elever fra ZBC Slagelse velkommen hos os på Skovsøviadukten.

For os er det vigtigt at kunne inspirere de unge mennesker som står overfor at skulle træffe valg omkring deres uddannelse. Vi ved, at der lige nu er stor mangel på karrosseriteknikere, men mange er også i tvivl om hvad de præcist laver Derfor så vi en gylden mulighed for at vise eleverne rundt på vores værksteder og fortælle om hverdagen hos os.

Vi brugte besøget på at fortælle og vise eleverne om hvad forskellen på karrosseriteknikeruddannelsen og mekanikeruddannelsen er. Derudover fik de et indblik i hvad man som karrosseritekniker og mekaniker laver hos os.

Som noget helt unik kan vi selvfølgelig også give vores dygtige medarbejdere mulighed for at arbejde med biler fra motorsportens verden. Dette var noget som fangede de unge elevers intresse! Det var et besøg hvor flere af eleverne blev ramt af den positive ‘aha’-oplevelse - en oplevelse som vi er stolte af kunne bidrage til.

Vi håber meget, at både oplægget i tirsdags og besøget i går, har kunne hjælpe eleverne med at blive inspireret til et valg omkring erhvervspraktik og eventuel mesterlære. Derudover håber vi, at nogle af disse dygtige elever ender på et vores værksteder en skønne dag! 

24. september 2021

Nyheder

//
Nytårskur

Nytårskur

//

Nytårskur 2022

Brian Madsen inviterer alle til nytårskur de 3 første weekender i januar.  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Glædelig jul
ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?
ÅBENT HUS I SLAGELSE & RINGSTED
Kan vi hjælpe?