MenuMenu

Citroen Ringsted

//

Velkommen hos din nye Citroen forhandler i Ringsted

Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi kan fortælle: Vi er Jeres nye autoriserede Citroen forhandler og serviceværksted i Ringsted. Vi har pr. 1 feb. 2022 overtaget forhandlingen af Citroen i Ringsted.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod Jer i forretningen på Møllevej 2 i Ringsted, hvor vi også forhandler Peugeot og Opel i dag.

Personalet er på plads, ligesom nye biler pryder udstillingen og reservedele er fyldt på hylderne og  mekanikerne er klar.

I salgsafdelingen står Lars, Mathias og Karsten klar til at rådgive jer om det næste bilkøb. Vi har igennem mange år som Peugeot og Opel forhandler sat en ære i ordentlighed og nærvær. Vi SKAL være Jeres foretrukne valg når I køber bil eller skal have Jeres bil serviceret. Derfor træner vi dagligt på at imødekomme de krav og forventninger I har til os. Vi skal levere høj kvalitet og sikre I altid får repareret Jeres bil til den rigtige pris.

Dette gælder også når I skal handle bil. Hos os kan I forvente at vi altid har tid til Jer! 

På værkstedet udfører vi altid kun det arbejde, som I har godkendt – og vi giver prisgaranti. Med det tilbud er I altid sikre på den rigtige løsning. 

Vi er dækcenter. Vi har altid prioriteret en komplet løsning for vores kunder, så husk!! Uanset hvornår på året I har behov for ombytning af sommer/vinterhjul eller blot udskiftning af dæk, står vi klar. 

Vi glæder os til at tage imod jer allerede i weekenden til det første åbent hus for Citroen fra kl. 11:00-15:00 begge dage. 

31. januar 2022

Nyheder

//
Danmarkspremiere ny Peugeot 308, Citroën C5 X & Op

Danmarkspremiere ny Peugeot 308, Citroën C5 X & Op

//

Danmarkspremiere på ny Peugeot 308, ny Citröen C5 X & ny Opel Astra

Brianmadsen.com holder Danmarkspremiere på hele 3 nye modeller i denne weekend.  Ny Peugeot 308, Ny Citroën C5 X & Ny Opel ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Pinse 2022 - Åbningstider
NY PEUGEOT 308 SW & 308 5D
CITROËN ÅBENT HUS
Kan vi hjælpe?