Peugeot
Citroën
Opel
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Mitsubishi
MenuMenu

Nye mærker i Slagelse

//

Fiat, Jeep & Mitsubishi

Bilbranchen er i konstant udvikling, og vi følger med i forreste række.

Som en af Vest-Midtsjællands største bilforhandlere udvider vi nu med salg og service af Fiat, Fiat Professionel (varebiler), Jeep og Mitsubishi. Vi er stolte over at repræsentere ikke færre end fem af mærkerne fra Stellantis koncernen i begge vores forretninger. Det sjette mærke som er Mitsubishi, kommer i øvrigt fra samme importør.

Fiat er kommet tilbage til rødderne. Oprindeligt lå der en Fiat forretning på Skovsøviadukten 1b, så det er en sjov historie. Inden Brian Madsen overtog forretningen tilbage i 2004, lå der nemlig få år forinden salg og service af Fiat på matriklen. Vi har stadig en medarbejder ansat som fulgte med fra dengang.

Jeg er superglad for samarbejdet med K.W Bruun Automotive, som står for import af bl.a. Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, Jeep og Mitsubishi, udtaler Brian Madsen. Vores samarbejde strækker sig helt tilbage til 2004, hvor jeg overtog forhandlingen af Peugeot i Slagelse. Sidenhen er vores forretning i Ringsted kommet til som forhandler af Peugeot, Citroen og Opel. Med de nye mærker til forretningen i Slagelse udvider vi derfor også det tætte samarbejde med vores importør, og forbereder os på at der i fremtiden vil komme endnu flere mærker til.

Hos K.W. Bruun Import glæder Koncernforhandlerchef Kurt S. Jensen sig over det udvidede samarbejde med Brian Madsen A/S: ”Det er en imponerende bedrift at åbne et så stort og omfattende bilhus i Slagelse, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Brian Madsen og hans team af dedikerede medarbejdere har musklerne og kompetencerne til at løfte denne opgave, og vil varetage både salg og eftermarkedet af alle vores mærker på bedste vis.”
Jeg har kendt og samarbejdet i mange år med Brian og hans folk, og vi fandt hurtigt fælles fodslag i måden at drive virksomhed på. Herunder en stram KPI-styring, fokus på detaljen og ikke mindst at ”skipper” skal være på broen for at styre virksomheden sikkert i havn.
Jeg har af flere omgange udvidet samarbejdet med Brian Madsen, først med Citroen i Ringsted, senere med Opel og alle mærker er blevet varetaget til vores store tilfredshed, hvorfor det har været en naturlig fortsættelse af det gode samarbejde også at implementerer FIAT, FIAT Professionel, Jeep og Mitsubishi i Slagelse, således alle vores mærker er i de bedste hænder i byen.

Kundernes forventninger til et moderne bilhus er store. Den digitale udvikling kombineret med nye mobilitets teknologier kræver, at vi er med helt fremme i bussen. Moderne mobilitet går en ny tid i møde. Følger du ikke med udviklingen går det galt, og det er vores fornemmeste opgave at sikre medarbejdernes arbejdsplads – og et højt serviceniveau overfor vores kunder, udtaler Brian Madsen.
Jeg glæder mig over, at kunne servicere de mange kunder på Vest -og Midtsjælland med salg af nye og brugte biler, samt vores autoriseret serviceværksted for i alt seks bilmærker i vores to forretninger.

Vi har masser af nye og brugte biler på lager, så kig gerne ud i vores forretninger hvor personalet er klar til at finde den bil som passer jer bedst.

Der planlægges et åbent-hus-arrangement snarest – indtil da ses vi i forretningerne.

Venlig hilsen

Brian Madsen

11. oktober 2022

Nyheder

//
ÅRETS BIL 2023 - Jeep Avenger

ÅRETS BIL 2023 - Jeep Avenger

//

Årets bil 2023 - Jeep Avenger

Den exceptionelle Jeep Avenger er den første Jeep nogensinde til at vinde den prestigefulde ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Nytårskur i weekenden
Nye mærker i Slagelse
Massere af lagerbiler
Kan vi hjælpe?