Peugeot
Citroën
Opel
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Mitsubishi
Hongqi
MenuMenu

PERSONDATAPOLITIK

//

Brian Madsen A/S & Brian Madsen Ringsted ApS persondatapolitik

Som kunde hos Brian Madsen A/S & Brian Madsen Ringsted ApS betror du os dine private oplysninger. Eftersom vi indsamler data om dig, har vi udarbejdet en persondatapolitik (ud fra de nye regler pr. 25 maj 2018). Politikken er beregnet som en hjælp til at forstå hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Med denne politik er vores formål at sikre, at vi beskytter dine oplysninger tilstrækkeligt, at de bliver behandlet fortroligt og at vi kun anvender dine oplysninger til de formål, som loven foreskriver vi må.

Det er ligeledes vores hensigt, at du føler dig tryg ved at videregive dine private oplysninger til os, og vi sætter en stor ære i at respektere dit privatliv. Dermed har vi ligeledes gjort meget ud af at sikre, at vores medarbejdere kender reglerne for indsamling af persondata, hvorfor de skal indsamles, hvad de bruges til og hvordan vi opbevarer dine data. Alt sammen for at sikre dine rettigheder.

Denne politik indeholder vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse den. Du kan hente både vores privatlivspolitik samt vores samtykkeerklæring for indsamling af persondata. Du finder alle dokumenter her på siden, både for Slagelse afdelingen og Ringsted afdelingen.

Husk at du altid kan skrive en e-mail til slagelse@brianmadsen.com eller ringsted@brianmadsen.com, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig eller hvis du har rettelser til nuværende information.

Samtykke og privatlivspolitik er opdateret 01/11 - 2022.

SLAGELSE
Privatlivspolitik - Peugeot
Privatlivspolitik - Fiat
Privatlivspolitik - Fiat Professional
Privatlivspolitik - Jeep

Samtykkeerklæring - Peugeot
Samtykkeerklæring - Fiat
Samtykkeerklæring - Fiat Professional
Samtykkeerklæring - Jeep

RINGSTED
Privatlivspolitik - Peugeot
Privatlivspolitik - Citroen
Privatlivspolitik - Opel

Samtykkeerklæring Ringsted - Peugeot
Samtykkeerklæring Ringsted - Opel
Samtykkeerklæring Ringsted - Citroen

Nyheder

//
Peugeot & Fiat åbent hus

ÅBENT HUS

//

PEUGEOT, FIAT & CITROËN ÅBENT HUS

Hos Brian Madsen holder vi åbent hus i denne weekend på Peugeot, Fiat & ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Påske Åbningstider
ÅBENT HUS UGE 12
ÅBENT HUS UGE 10
Kan vi hjælpe?