MenuMenu

PERSONDATAPOLITIK

//

Brian Madsen A/S & Brian Madsen Ringsted ApS persondatapolitik

Som kunde hos Brian Madsen A/S & Brian Madsen Ringsted ApS betror du os dine private oplysninger. Eftersom vi indsamler data om dig, har vi udarbejdet en persondatapolitik (ud fra de nye regler pr. 25 maj 2018). Politikken er beregnet som en hjælp til at forstå hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Med denne politik er vores formål at sikre, at vi beskytter dine oplysninger tilstrækkeligt, at de bliver behandlet fortroligt og at vi kun anvender dine oplysninger til de formål, som loven foreskriver vi må.

Det er ligeledes vores hensigt, at du føler dig tryg ved at videregive dine private oplysninger til os, og vi sætter en stor ære i at respektere dit privatliv. Dermed har vi ligeledes gjort meget ud af at sikre, at vores medarbejdere kender reglerne for indsamling af persondata, hvorfor de skal indsamles, hvad de bruges til og hvordan vi opbevarer dine data. Alt sammen for at sikre dine rettigheder.

Denne politik indeholder vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse den. Du kan hente både vores privatlivspolitik samt vores samtykkeerklæring for indsamling af persondata. Du finder alle dokumenter her på siden, både for Slagelse afdelingen og Ringsted afdelingen (herunder også Kalundborg).

Husk at du altid kan skrive en e-mail til salg@slagelse.peugeot.dk eller ringsted@brianmadsen.com, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig eller hvis du har rettelser til nuværende information.

Samtykke og privatlivspolitik er opdateret 30/6 - 2022.

Privatlivspolitik Slagelse 
Samtykkeerklæring Slagelse 

Privatlivspolitik Ringsted - Peugeot
Samtykkeerklæring Ringsted - Peugeot

Privatlivspolitik Ringsted - Opel
Samtykkeerklæring Ringsted - Opel

Privatlivspolitik Ringsted - Citroen
Samtykkeerklæring Ringsted - Citroen

Nyheder

//
Danmarkspremiere ny Peugeot 308, Citroën C5 X & Op

Danmarkspremiere ny Peugeot 308, Citroën C5 X & Op

//

Danmarkspremiere på ny Peugeot 308, ny Citröen C5 X & ny Opel Astra

Brianmadsen.com holder Danmarkspremiere på hele 3 nye modeller i denne weekend.  Ny Peugeot 308, Ny Citroën C5 X & Ny Opel ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Pinse 2022 - Åbningstider
NY PEUGEOT 308 SW & 308 5D
CITROËN ÅBENT HUS
Kan vi hjælpe?