Peugeot
Fiat
Voyah
Hongqi
Mitsubishi Service
MenuMenu

Værksted

//

Værksted

Hos os er du sikker på, at din bil får den bedste behandling. Vi anvender udelukkende originale og gennemtestede kvalitetsreservedele. Det ved vi, er vigtigt for dig.

✓ Din bil bevarer fabriksgarantien.
✓ Din bil bibeholder de gode køreegenskaber.
✓ Sikkerheden for dig og din familie forbliver i særklasse.
✓ Unødige fejl i det lange løb forebygges.

Vores mekanikere er veluddannede og får løbende efteruddannelse hos Peugeot, Fiat, Mitsubishi, Voyah & Hongqi. Opdager vi noget, der bør udbedres, i forbindelse med dit værkstedsbesøg, får du et prisoverslag. Først når du har accepteret begynder vi at reparere bilen. Vi udbedrer dermed ikke det mindste, som vi ikke på forhånd, har aftalt med dig.

Hos Brian Madsen fylder motorsport meget. Mange af vores mekanikere er efteruddannet via deres store interesse i motorsport. De dyrker enten motorsport selv eller fungerer som teknikere for andre.

Motorsport er en del af vores DNA og alt sammen til stor gavn for kunderne, virksomheden og kollegaerne. 
I motorsport er der store krav til teknisk forståelse og præcision. Kompetencer, som er vigtige for os, at arbejde med til dagligt. Vi bestræber os på at være de bedste - akkurat ligesom vi dagligt arbejder på at give kunden en bedre oplevelse end forventet.

Mange bilejere kender frygten for at stå med en uventet og dyr værkstedsregning, som det kan være svært at finde pengene til her og nu. For at gøre det lettere har vi skabt værkstedslån via Nordea Finans, som er en rentefri lånemulighed. Der er heller ikke gebyrer på lånet, så din regning bliver med andre ord ikke højere, fordi du vælger at dele den op i mindre bidder.

VÆRKSTED

Mandag-torsdag  07.30-15.30
Fredag  07.30-15.00
Lørdag-søndag  Lukket

Værksted Slagelse: 5858 0858

Nyheder

//
ÅBENT HUS

ÅBENT HUS

//

Åbent Hus i denne weekend

Vi holder åbent hus i denne weekend på både Peugeot & Fiat. Åbningstider: Lørdag & søndag: 11.00  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Åbent hus uge 3
Jubilæum & nytårskur
DANMARKSPREMIERE PÅ NY PEUGEOT E-308.
Kan vi hjælpe?