Peugeot
Citroën
Opel
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Mitsubishi
Hongqi
MenuMenu

Værksted

//

Værksted

Hos os er du sikker på, at din bil får den bedste behandling. Vi anvender udelukkende originale og gennemtestede kvalitetsreservedele. Det ved vi, er vigtigt for dig.

✓ Din bil bevarer fabriksgarantien.
✓ Din bil bibeholder de gode køreegenskaber.
✓ Sikkerheden for dig og din familie forbliver i særklasse.
✓ Unødige fejl i det lange løb forebygges.

Vores mekanikere er veluddannede og får løbende efteruddannelse hos Peugeot, Opel, Citroen, Fiat, Jeep, Mitsubishi & Hongqi. Opdager vi noget, der bør udbedres, i forbindelse med dit værkstedsbesøg, får du et prisoverslag. Først når du har accepteret begynder vi at reparere bilen. Vi udbedrer dermed ikke det mindste, som vi ikke på forhånd, har aftalt med dig.

Hos Brian Madsen fylder motorsport meget. Mange af vores mekanikere er efteruddannet via deres store interesse i motorsport. De dyrker enten motorsport selv eller fungerer som teknikere for andre.

Motorsport er en del af vores DNA og alt sammen til stor gavn for kunderne, virksomheden og kollegaerne. 
I motorsport er der store krav til teknisk forståelse og præcision. Kompetencer, som er vigtige for os, at arbejde med til dagligt. Vi bestræber os på at være de bedste - akkurat ligesom vi dagligt arbejder på at give kunden en bedre oplevelse end forventet.

Hvis det passer dig bedst så har du mulighed for en attraktiv økonomisk budgetaftale. Vi kalder det ”Få plads til lidt ekstra med Brian Madsen.” Du kan få delt værkstedsregningen op og betale beløbet over tre måneder. Det koster dig ikke ekstra.

Hos Brian Madsen giver vi dig en  prisgaranti. Det betyder, at skulle du mod forventning kunne finde et billigere tilbud på samme ydelse og reservedele fra et hvilket som helst autoværksted i vores geografiske område, så udbetaler vi prisforskellen.

Det er din garanti for, at du altid får den rigtige pris hos os.

VÆRKSTED
Mandag-torsdag  07.30-15.30
Fredag  07.30-15.00
Lørdag-søndag  Lukket

Værksted Slagelse: 5858 0858
Værksted Ringsted: 5761 0070

Nyheder

//
Citroen holder åbent hus

Citroen holder åbent hus

//

DANMARKS PREMIERE

Kom til åbent hus både lørdag og søndag fra 11:00 til 16:00 i Ringsted og se den nye Citroën C4 samt vores store modelprogram både Opel og Peugeot ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Påske Åbningstider
ÅBENT HUS UGE 12
ÅBENT HUS UGE 10
Kan vi hjælpe?