Peugeot
Citroën
Opel
Fiat
Fiat Professional
Jeep
Mitsubishi
Hongqi
MenuMenu

Om os

//

VELKOMMEN HOS BRIAN MADSEN

Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

Vi vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Det forpligter at have de mål. Derfor knokler vi også hver eneste dag, så vi kan sikre dig høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil, skal have din bil til service, er nysgerrig eller om du mangler ekstraudstyr til din bil - så kan du være sikker på, at vi gør alt for at finde netop den rigtige løsning til dig.

Som kunde hos Brian Madsen Slagelse og Ringsted skal du forvente en flot biludstilling med aktuelle modeller. Du skal forvente engagerede, begejstrede og fagligt dygtige medarbejdere, der har tid til dig. I det hele taget skal du forvente lidt mere, end du er vant til.

Hos Brian Madsen fylder motorsport meget. Mange af vores mekanikere er efteruddannet via deres store interesse i motorsport. De dyrker enten motorsport selv at køre eller fungerer som teknikere for andre.

Motorsport er en del af vores DNA og alt sammen til stor gavn for kunderne, virksomheden og kollegaerne. 
I motorsport er der store krav til teknisk forståelse og præcision. De kompetencer er vigtige for os at arbejde med til dagligt. Vi bestræber os på at være de bedste, ligesom vi dagligt arbejder på at give kunden en bedre oplevelse end forventet.

Hos os er du som kunde vigtigst og kvaliteten af vores arbejde skal være bedst.

Derfor er vi også stolte af de seneste priser vi har modtaget: 

- Årets Peugeot forhandler 2019
- Årets Tilbehørs forhandler 2019
- Årets Erhvervsteam 2019

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Brian Madsen i Slagelse & Ringsted.

Brian Madsen er indehaver af Peugeot, Fiat, Jeep, Mitsubishi & Hongqi i Slagelse samt Peugeot, Citroen & Opel i Ringsted. Vi er vestsjællands største udbyder af løsninger til erhvervslivet, og er udvalgt til Peugeot & Fiat Professional center på Vest-og Sydsjælland. Brian åbnede 1. januar 2011 Slagelse Bilpleje og har gennem en årrække drevet lavpriskonceptet vaskbilligst.dk.

Nyheder

//
Citroen holder åbent hus

Citroen holder åbent hus

//

DANMARKS PREMIERE

Kom til åbent hus både lørdag og søndag fra 11:00 til 16:00 i Ringsted og se den nye Citroën C4 samt vores store modelprogram både Opel og Peugeot ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Påske Åbningstider
ÅBENT HUS UGE 12
ÅBENT HUS UGE 10
Kan vi hjælpe?