MenuMenu

Om os

//

VELKOMMEN HOS BRIAN MADSEN

Vores mål er, at give dig lidt mere end du havde forventet.

Vi vil nemlig være en bilforretning ud over det sædvanlige. Det forpligter at have de mål. Derfor knokler vi også hver eneste dag, så vi kan sikre dig høj faglig kompetence og korrekt rådgivning med et højt serviceniveau.

Vi sætter en ære i at vejlede individuelt, grundigt og troværdigt. Uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil, skal have din bil til service, er nysgerrig eller om du mangler ekstraudstyr til din bil - så kan du være sikker på, at vi gør alt for at finde netop den rigtige løsning til dig.

Som kunde hos Brian Madsen Slagelse, Ringsted og Kalundborg skal du forvente en flot biludstilling med aktuelle modeller. Du skal forvente engagerede, begejstrede og fagligt dygtige medarbejdere, der har tid til dig. I det hele taget skal du forvente lidt mere, end du er vant til.

Hos Brian Madsen fylder motorsport meget. Mange af vores mekanikere er efteruddannet via deres store interesse i motorsport. De dyrker enten motorsport selv at køre eller fungerer som teknikere for andre.

Motorsport er en del af vores DNA og alt sammen til stor gavn for kunderne, virksomheden og kollegaerne. 
I motorsport er der store krav til teknisk forståelse og præcision. De kompetencer er vigtige for os at arbejde med til dagligt. Vi bestræber os på at være de bedste, ligesom vi dagligt arbejder på at give kunden en bedre oplevelse end forventet.

Hos os er du som kunde vigtigst og kvaliteten af vores arbejde skal være bedst.

Derfor er vi også stolte af de seneste priser vi har modtaget: 

- Årets Peugeot forhandler 2019
- Årets Tilbehørs forhandler 2019
- Årets Erhvervsteam 2019

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Brian Madsen i Slagelse, Ringsted & Kalundborg.

Brian Madsen er indehaver af Peugeot Slagelse // Ringsted, Opel Ringsted, Opel Kalundborg og er Vestsjællands største udbyder af løsninger til erhvervslivet, og er af Peugeot Danmark udvalgt til Peugeot Professionel center på Vest-og Sydsjælland. Brian åbnede 1. januar 2011 Slagelse Bilpleje og har gennem en årrække drevet lavpriskonceptet vaskbilligst.dk.

Nyheder

//
ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?

ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?

//

JOB HOS OS

Vi har travlt. Vi er engagerede. Vi er kompetente og så løber vi solen sort for vores kunder. Altid! Du kan være sikker på en arbejdsplads med skønne kolleger og mange grin. Vi søger i øjeblikket svende til vores pladeværksted og mekanikere til mekanisk værksted i Slagelse, Ringsted eller Kalundborg ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
ÅBENT HUS I SLAGELSE & RINGSTED
VI VIL INSPIRERE DE UNGE MENNESKER
ÅBENT HUS I SLAGELSE & RINGSTED
Kan vi hjælpe?