MenuMenu

Peugeot Expert

//

Årets Varebil 2017

Peugeots nye varebil, Expert, har netop vundet titlen ”Årets Varebil 2017” i Danmark. Peugeot Expert indtog førstepladsen sammen med Citroën Jumpy og Toyota Proace, der alle er baseret på den samme platform.

Næstformand i Motorjournalisternes Klub, der står bag kåringen, Thomas André Petersen begrunder valget af vinderne således: ”Helt traditionelt anskuet er de nye PSA og Toyota-trillinger noget af det mest velkørende blandt varebiler. Og med den nye kompakte version formåede de at slå forhåndsfavoritten VW Crafter på målstregen”.

Belønnet for sin fremsynethed
Den nye Expert har en maksimal lasteevne på 1.400 kg og fås i tre længder, fra den helt kompakte version på 4.60 m til 5.30 m. Og det er netop nytænkningen bag den helt kompakte version, der blev fremhævet af juryen:

”Peugeot Expert, Citroën Jumpy og Toyota Proace vandt på deres blik for den udvikling, som kommer til at præge bydistributionen de kommende år, nemlig stadig mere restriktive krav til varebilers størrelse. Med deres kompakte versioner på kun 4,6 meter og gode lasteevne på over 1 ton, viser disse biler mere fremsyn end konkurrenterne. Med til den positive bedømmelse hører også en høj oplevet kvalitet og mulighed for at tilkøbe en fin palet af moderne sikkerhedsudstyr – selvom det for varebiler kunne ønskes, at mere sikkerhed kom med som standard.”

Brændstofforbruget er best in class
Den nye Expert er bygget på den nye EMP2 platform, hvilket giver en række fordele: Vægtreduktion, kompakt størrelse, lav CO2-udledning og høj kvalitet. Vægtreduktionen på mellem 100 og 150 kg i forhold til forgængeren og en række effektive BlueHDi-motorer betyder, at Expert har det laveste brændstofforbrug i klassen, idet den kører op til 19,6 km/l. Det giver både en lav grøn afgift og en attraktiv TCO.

Peugeot Expert introducerer flere innovative features, som er nye i segmentet, såsom håndfri åbning af skydedøre, fleksibel indretning med Moduwork, automatisk nødbremse, VisioPack med bakkamera og stemmestyret 3D navigation (option).

Sikkerheden er helt i top og Experten har således opnået de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP´s crashtest.

23. marts 2017

Nyheder

//
VI HAR ÅBENT

VI HAR ÅBENT

//

PÅ VÆRKSTEDET OG I SALG PER TELEFON

Vi ønsker alle vores kunder et godt nytår.  Vi holder fortsat åbent på værkstedet og salgsafdelingen kan træffes per telefon i de normale åbningstider.  I kan derfor trygt ringe til os og få en snak om køb af bil.  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Glædelig jul og godt nytår
Tryg færden
Åbent hus
Kan vi hjælpe?