MenuMenu

Peugeot Expert

//

Årets Varebil 2017

Peugeots nye varebil, Expert, har netop vundet titlen ”Årets Varebil 2017” i Danmark. Peugeot Expert indtog førstepladsen sammen med Citroën Jumpy og Toyota Proace, der alle er baseret på den samme platform.

Næstformand i Motorjournalisternes Klub, der står bag kåringen, Thomas André Petersen begrunder valget af vinderne således: ”Helt traditionelt anskuet er de nye PSA og Toyota-trillinger noget af det mest velkørende blandt varebiler. Og med den nye kompakte version formåede de at slå forhåndsfavoritten VW Crafter på målstregen”.

Belønnet for sin fremsynethed
Den nye Expert har en maksimal lasteevne på 1.400 kg og fås i tre længder, fra den helt kompakte version på 4.60 m til 5.30 m. Og det er netop nytænkningen bag den helt kompakte version, der blev fremhævet af juryen:

”Peugeot Expert, Citroën Jumpy og Toyota Proace vandt på deres blik for den udvikling, som kommer til at præge bydistributionen de kommende år, nemlig stadig mere restriktive krav til varebilers størrelse. Med deres kompakte versioner på kun 4,6 meter og gode lasteevne på over 1 ton, viser disse biler mere fremsyn end konkurrenterne. Med til den positive bedømmelse hører også en høj oplevet kvalitet og mulighed for at tilkøbe en fin palet af moderne sikkerhedsudstyr – selvom det for varebiler kunne ønskes, at mere sikkerhed kom med som standard.”

Brændstofforbruget er best in class
Den nye Expert er bygget på den nye EMP2 platform, hvilket giver en række fordele: Vægtreduktion, kompakt størrelse, lav CO2-udledning og høj kvalitet. Vægtreduktionen på mellem 100 og 150 kg i forhold til forgængeren og en række effektive BlueHDi-motorer betyder, at Expert har det laveste brændstofforbrug i klassen, idet den kører op til 19,6 km/l. Det giver både en lav grøn afgift og en attraktiv TCO.

Peugeot Expert introducerer flere innovative features, som er nye i segmentet, såsom håndfri åbning af skydedøre, fleksibel indretning med Moduwork, automatisk nødbremse, VisioPack med bakkamera og stemmestyret 3D navigation (option).

Sikkerheden er helt i top og Experten har således opnået de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP´s crashtest.

23. marts 2017

Nyheder

//
Nytårskur

Nytårskur

//

Nytårskur 2022

Brian Madsen inviterer alle til nytårskur de 3 første weekender i januar.  ...

Læs mere

Seneste nyheder

//
Glædelig jul
ER DU VORES NYE MEDARBEJDER?
ÅBENT HUS I SLAGELSE & RINGSTED
Kan vi hjælpe?